دستور و طرز تهیه سس ورستر شایر مناسب برای سالاد و پخت غذا
دستور و طرز تهیه سس ورستر شایر مناسب برای سالاد و پخت غذا
طرز تهیه سس ورستر شایر بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام سس ورستر شایر را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور و طرز تهیه سس ورستر شایر مناسب برای سالاد و پخت غذا
این سس طعم و مزه بسیار خاصی دارد و برای طعم دهی به انواع غذاها به خصوص غذاهای گوشتی و انواع سس و سالاد بسیار کاربرد دارد.
مواد لازم برای تهیه سس ورستر شایر :
روغن زیتون :♦: 2 قاشق چای خوری
پیاز خرد شده :♦: 1 عدد
فلفل سبز بدون هسته و خرد شده :♦: 1 عدد
سرکه :♦: 2 فنجان
شربت ذرت :♦: 1 و 1/2 فنجان
آب :♦: 1 فنجان
لیمو شیرین پوست کنده و درشت خرد شده :♦: نصف لیمو
ترب سفید رنده شده :♦: 2 قاشق غذاخوری
فیله ماهی خشک و خرد شده :♦: 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده :♦: 2 حبه بزرگ
نمک :♦: 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه :♦: 3/4 قاشق چای خوری
میخک پودر شده :♦: 1/8 قاشق چای خوری
دستور و طرز تهیه سس ورستر شایر مناسب برای سالاد و پخت غذا
از این مقدار مواد اولیه 3 فنجان سس بدست می آید.
طرز تهیه سس ورستر شایر :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه سس ورستر شایر ابتدا باید
روغن زیتون را داخل ماهی تابه بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم گرم می کنیم.
پیاز و فلفل سبز را اضافه کرده حدودا 3 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا پیاز نرم بشود.
سرکه، شربت ذرت، آب، لیمو، ترب سفید، ماهی، سیر، نمک، فلفل سیاه و میخک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به جوش بیاید.
سپس حرارت را کم می کنیم و حدود 40 دقیقه روی حرارت کم می گذاریم تا کم کم بجوشد و به 3 فنجان برسد.
در این مدت هم چند دقیقه یکبار هم میزنیم.
سس را در ظرف مورد نظر (نباید آلومینیومی باشد) می ریزیم و روی ظرف را می پوشانیم و اجازه می دهیم سس خنک بشود.
دستور و طرز تهیه سس ورستر شایر مناسب برای سالاد و پخت غذا
این سس در یخچال در ظرف در بسته به مدت 1 هفته قابلیت نگهداری دارد.
دستور و طرز تهیه سس ورستر شایر مناسب برای سالاد و پخت غذا
- ۹۷/۰۷/۰۶